ellenalmqvist @ instagram

Seriously, there is nothing to read in my blog - följ mig på instagram istället
 

Halli!

Ja, juste. Jag har en blogg. Idag åkte vi till Hellasgården med klassen och det var trevligt, vi gjorde lite olika lekar haha osv. Slutade kvart över ett vilket var trevligt och då stannade jag och Inez i Nacka forum ett tag sedan så åkte vi hem. Imorgon är det den första riktiga skoldagen och det är superläskigt, kommer känna mig så liten bland alla treor och tvåor, men börjar vid 12 iallafall. Nu ska jag äta marabou och kolla på Awkward. 
 
 

Schoool

Skolan har ju börjat för min del, var inne på min andra dag i Nacka Gymnasium idag. Det känns faktiskt helt okej! Ikväll är det myskväll med Magne som gäller, behövs. Skulle verkligen vilja kolla på vd just nu.. Miss it so bad.
Jag tror jag ska kolla om på pll avsnittet för jag vågade inte kolla på hela. Hahaha. Vi hörs
 
 
 
 

Badat

Hejhopp, har precis kommit hem från att ha åkt och badat en kortis med Magne, det var mysigt. Men nu skulle han göra något, så jag är hemma och kollar på serian Jonas. Haha, åh jag är så töntig. Ikväll blir det att träffa Isabel! 
 
 
 

fjolleri

 
fjollar mig framför kameran, hehe fniss. Ikväll ska jag träffa Ebbson, blir trevligt! Nuff said, bye
 
 

Hemmis

Har haft en super mysig vecka på Gotland med Magne och hans familj.  Vi har spelat fia med knuff, kort, ätit, cyklar tandemcykel, åkt till fårö, kollat på raukar, åkt till visby, ätit crepe, badat i kalkbrott, fiskat och sist men inte minst, missat våran färja tillbaks hem :) Here is some pictures
 

RSS 2.0