Tired as hell

Nu har jag precis gått hem. I regn, och kyla. I kalla kläder. C.a 2-3 kilometer. Jajo. Kvällen spenderades med Isabel och Louise, vi satte oss vid en sjö och pratade ett ganska bra tag, tills åskan och blixtarna tog över och vi greps av panik.. Haha, försökte hitta ett bra ställe att vara på där vi inte skulle dö av blixten...En trevlig kväll hur som helst! Hade inte träffat dem tösarna på ett väldigt bra tag.. Så hade mycket att prata om.. Haha.. Men nu är jag iallafall hemma igen och ska äta något för att jag är sjukt hungrig. Later!


RIRI


HOME

Nu är jag hemma igen från Västervik! Har varit 4 väldigt bra dagar och nätter. Men ändå skönt att komma tillbaka hem, eftersom sängarna där inte var något att hänga i julgranen. Jag kom som sagt hem igår, på dagen tog jag det bara lugnan, och på kvällen likaså, men fick sällis av Magne. Hur som haver.. Idag har jag no plans, ska fixa min design en gång för alla, samt fixa lite andra saker som att t.ex bestämma hur jag ska ha det i mitt rum.. Som btw, aldrig blir klart.. Men ikväll ska jag träffa Isabel! Jätte länge senj jag träffade henne, en och en halv månad sen.. Men nu ska jag äta frukost! Vi höres senare.
 

Hej jag kommer hem från västervik imorgon.

 

I FORGOT!

Ett åår på bloggen idag. Hehehe, grattis till oosss ♥ Vi är såå glada att vi fortfarande håller, och vi tänker sannerligen fortsätta så.. Hehe.. Nej.. Men ett år. A loot has changed. Men nu måste jag reaally go. XOX.
 
 

Utkast: Jul. 24, 2012

Nu ska jag snart bege mig mot Västervik, där jag ska stanna 4 nätter. Lina följer även med! Kommer bli lite snålt på bloggningsfronten, som det iof alltid är nu. Men, ja. Vi hörs någon gång där, eller när jag kommer hem. So long.. bitchados!

Ombre - Hair - Curls

558309_467899669886824_102056375_n_large
 
163959242654692423_f34t0wam_f_large
 
1340905542317_223241_large
 

Ugly gal

Hey folks, har ju total glömt bort att lägga upp bilder på min mini shopping. Så det kommer inom kort! Tänkte bara slänga in, ja jag slänger.. Ett snabbt inlägg. Nu ska jag bege mig. Kram


Har lite tråkigt.. Så tänkte skriva 10 (random..) saker du inte visste om mig!
 
Jag kommer nästan alltid försent... Inte till skolan dock, men till allt annat.. Dålig egenskap.. Mina vänner brukar säga att man ska lägga till en nolla på den tiden jag säger.. T.ex "Vi syns om fem" = "Vi syns om 50".. Heh
 
Accessories-beautiful-clock-cute-jewelry-favim.com-120236_large
 
Jag är ett Disney fan. Älskar Disney, alla filmer.. Phineas och Ferb, Jonas.. Hannah Montana, Magi på waverly place.. And so on.. Även Kim Possbile.. ♥
 
Jag hatar stark saft.. Spyr av tanken.. Jag måste ha svag saft.. Annars går det inte.
 
Jag älskar när det öööösregnar på sommaren.. Inte för ofta dock, men det är supercåzy.
 
Tumblr_kt7m8fqgue1qzl9dno1_500_large
 
Jag gillar att vara ensam.. Ibland. Jag har behov av det.. Haha, alltså ja.. What2say?..
 
Jag har en "fobi" för kalla ljud.. HAHA. Nej men t.ex att tugga på en isbit, det går ju inte? Knarret av snön.. Dra ut "lådorna" från frysen.. And so on..
 
Jag har världens internaste humor med alla mina vänner. Kan inte ens förklara.
 
Jag är en väldigt nervös människa.. Jag är verkligen nervös, för det mesta.. Det finns Alltid något jag är nervös för. Extremely annoying.
 
Jag är inte som alla andra. I'm just not.. Fråga vem som helst.
 
http://distilleryimage5.s3.amazonaws.com/c72797dcd1a111e1890222000a1cfddf_7.jpg
 
Mina favorit ämnen i skolan är.. Bild, Musik och Engelska. Mina icke favorit ämnen är matte och no.. För att jag är så dålig på det.. Men jag försöker där ändå!
 
 

Spanien del 2

 
Ellen & Inez... Haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://distilleryimage1.s3.amazonaws.com/e8184e82d19211e1958512313d29ea2e_7.jpg
 
Hahah, hade lite tid över..
 

Pictures from Spain del 1

 
 
 
 
 
 
 

How to save a life


NJ

Tumblr_lj41h9uz0s1qe0xqxo1_500_large

The worst things in life come free to us

Ikväll har min kväll spenderats med Lina, Louise och Julia. Meningen var ett bumbibjörn-kakkalas. Ja, ni läste rätt.. Men så blev det inte riktigt, vi bestämde oss för att åka till mcdonalds, inte den närmaste heller, utan den 40 minuter bort.. Haha.. Sen så satte vi oss vid en sjö ett litet tag och hade det allmänt mysigt. Sen så gick jullsan och lojsan, då var det alltså bara jag och Lina kvar, vi gjorde en gammal en. Satte oss vid en busshållplats och pratade... Like old times, haha men det var faktiskt mysigt. Men ja, nu ska jag sova för att jag är sjukt trött och imorgon ska jag jogga med Sarah! Laddar föresten upp bilder imorgon på Spanien och det lilla jag köpte där föresten. Godnatt!
 
 

España

Nu är lilla jag tillbaks hemma i landet som har en temperatursskillnad på c.a 20 °C (...!) från där jag var för ett dygn sedan. Känns hemskt att lämna Spanien, men samtidigt lite skönt. Har haft 2 grymmers veckor. Jag har bara tagit bilder med min phone, men Erika har tagit med systemkamera så kanske kan lägga upp några från den på bloggen också.. Har bara ett litet problem med att föra över bilder till datorn.. Men det ska nog gå.. Men nu ska jag äta frukost! Laddar upp bilder senare. Puss!
 
 http://distilleryimage0.s3.amazonaws.com/56715214c9ca11e1a39b1231381b7ba1_7.jpg
 
 

Mcdonken

Hej alla få som fortfarande läser.. Sitter på mcdonken i espana och ska snart bege mig till flygplatsen för att åka hem! Bloggar senare.. Puuuss

Gah

Nu blir det sista inlägget, tills jag kommer hem eller sista inägget ever om jag dör... Men vi hörs... förhoppnisvis!..

Spanien om 6 timmar.....

Åh herre pantalones. (fråga inte varför jag skrev så.. Just felt for it..) Men om 6 timmar sitter jag troligtvis på ett plan. Jag, Ellen Almqvist.. är känd för att vara flygrädd. Det är så läskigt.. En av de värsta sakerna som finns..
Men ja. Om jag överlever flygresan, så blir jag i Spanien i 16 dagar, med Julias familj! Kommer nog slänga in något inlägg då och då.. Men det här blir nog iallafall sista innan jag åker, kanske hinner inatt.. Men nu ska jag försöka sova lite.. Godernatter. Önska mig lycka till. Puss och kram
 

RSS 2.0