Ojsan

Oj, sag just att jag fortfarande hade lasare. Sa kande mig lite skyldig till att forklara varfor jag inte kan skriva dom tre sista bokstaverna i alfabetet ar for att jag just nu befinner mig pa en stor fet javla bot i afrika atm. Har varit/ar pa en kryssning. Har varit frankrike, massa italien, lite spanien och lite afrika! grejt. Nu ar jag iaf pavag till Barcelona som  jag dar ifran tar ett flyg hem till svearike. Nu sag det dock ut som att jag aker alldeles sjalv.. I am with my familia.. Men maassa bilder kommer nar jag kommer hem. Adios.
 
 

A tip

Tills min uppdatering bättrar sig, råder jag er att följa min instagram istället, där jag uppdaterar varenda dag!
 
Ellenalmqvist - är mitt namn där!
 
 

Tuesday

Hejhopp. Idag har jag varit som vanligt i skolan. Varit en ganska bra dag, faktiskt. Efter skolan åkte jag och Ebba till Forum, vi skulle letat prao.. Men vi ville inte ha på någon annan en den vi inte fick på.. Heh, så vi ska leta vidare!
Ebba köpte iallfall en jacka, jetefin. Jag köpte ingenting, men såg dock två saker jag måååste ha. Im dyin. Fick dock hem en blus idag! Visar den imorgon. Nu ska jag sova. Puss
 
 

When i grow up

Okeeej.. Nu har uppdateringen varit riktigt dålig.. Har inte bloggat på en vecka. Ooops. Men har varit upptagen. Busy woman alltså. Nej jag skoja, jag har inte alls varit upptagen.. Men jag inte haft någon dator under helgen, sen så har jag liksom pluggat. Nu sitter jag iallafall i väntan på att gå till bussen, och äter frukost.
 
spejsad

Chokladbolls tjejen

Hejhopp. Skolan rullar på och tar över mitt liv. Därför bloggningen inte är riktigt prio 1 i mitt liv just nu.. Men nu fick jag lite tid över och tänkte blogga lite. Idag har jag gått i skolan.. Supriiiseee! Vet vad ni tänker "Nej, oftaa???" men no guurl im no lyin. Nej men w/e. Gått runt och nappat kunder med Inez på rasterna för att köpa chokladbollar / kolor också. Har fått ett nytt smeknamn i skolan -  "chokladbolls tjejen" HÖRDE jag någon säga när jag gick förbi. Lite mixade känslor där. Jajo. Efter skolan åkte jag hem och gjorde ingenting.. Sen så åt jag, pluggade, träffade magne, kom hem. Nu ska jag sova. Godnatt!
 
392064_495041253856707_2112688720_n_large
 

RSS 2.0